Futsaleri u novembru kreću u pohod

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.10.2018. 08:25

Početkom novembra startuje Prva futsal liga Republike Srpske, u kojoj će na startu prvenstva KMF Kotor Varoš odmjeriti u Ugljeviku snage sa istoimenim domaćinom, jednom od najjačih ekipa u nastupajućem prvenstvu.

U prostorijama Fudbalskog saveza RS obavljen je žrijeb za novu prvoligašku futsal sezonu u kojoj će učešće uzeti sedam klubova. Iz takmičenja se povukla ekipa Ljubinja, a naši futsaleri će u ovoj sezoni odmjeravati snage sa ekipama: Brod, Šampion iz Laktaša, Jahorina sa Pala, Nevesinje, Brčko zdravlje i već pomenutim Ugljevikom.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…