Glamočak u posjeti pritvorenicima iz Srpske u Hagu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.07.2017. 16:40

Narodni poslanik i predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Kotor Varoš Nedeljko Glamočak posjetio je kao član delegacije Narodne skupštine i Ministarstva pravde RS pritvorenike iz RS u Hagu Radovana Karadžića, Ratka Mladića, Stojana Župljanina i Miću Stanišića.

Članovi delegacije preuzeli su obaveze i stroga pravila Haškog tribunala da ne mogu govoriti o zdravstvenom stanju pritvorenika, raspoloženju ili bilo kojim drugim detaljima, koji su u vezi sa njihovim boravkom u Haškom tribunalu.

Pored Glamočaka i Protića u delegaciji su bili i članovi istog odbora Sonja Karadžić-Jovičević, Jasna Lukić i Nade Planinčević, pomoćnik ministra pravde RS Pero Dunjić i ombudsman za ljudska prava BiH Ljubinko Mitrović.

Razgovori su bili usmjereni na njihove uslove i trenutnu situaciju, na njihove postupke i presude.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…