Grams pobjednik turnira u malom fudbalu ”Novo naselje 2016”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2016. 09:04

Ekipa Salona namještaja ”Grams” pobjednik je turnira u malom fudbalu “Novo naselje 2016”, a u finalu je sa tijesnih 5:4 savladala Milež gradnju. Treće mjesto osvojila je ekipa Vujinović komerc savladavši DI Fačo 5:3.

Na putu do finala Grams je savladao DI Fačo sa ubjedljivih 8:1, dok je u drugom polufinalu viđena drama i neizvjesnost do posljednje sekunde. Poslije 2:2 u regularnom vremenu, finalistu je odlučio penal rulet u kojem su više sreće imali momci iz Milež gradnje i slavili sa 5:4.

Titulu najboljeg igrača turnira ponio je Vladimir Džombić iz pobjedničke ekipe, dok je najbolji golman drugog finaliste Vlado Maksimović. Prvi strijelac turnira je Dragan Verić iz Vujinović komerca, koji je protivničke mreže tresao deset puta.

Finalnom utakmicom spuštena je zavjesa na najveći turnir u malom fudbalu u Kotor Varošu, a gledaoci su tokom četiri večeri mogli da uživaju u majstorijama i mnoštvu golova u gotovo svakoj utakmici.

Atmosferu posljednje večeri u prepunoj “Kvimpeks areni” uputpunio je nastup folkloraša i nagradna igra za gledaoce.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…