Humanitarna izložba radova djece koja pohađaju ´Školicu crtanja´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.12.2017. 15:27

Mjesna zajednica Obodnik u saradnji sa JU "Centar za kulturu, sport i informisanje"organizuje 10. decembra izložbu radova djece koja pohađaju "Školicu crtanja". Organizatori pozivaju sve mještane, ali i sugrađane da posjete ovu izložbu koja je humanitarnog karaktera i na kojoj svoje priloge (u hrani i novcu) mogu dati za pomoć porodici Vrljanović iz Orahove.

U ovoj porodici u kojoj su oba roditelja nezaposlena živi i četveromjesečna beba Nevenka, i hitno im je potrebna naša pomoć.

"Molimo sve ljude dobre volje da se odazovu našoj akciji i u vrijeme praznika pokažu humanost i solidarnost", riječi su organizatora ove humanitarne akcije.
Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…