Humanitarna pomoć za još 22 socijalno ugrožene porodice

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.12.2016. 13:19

Ovih dana su volonteri Crvenog krsta Kotor Varoš dostavili humanitarnu pomoć za 22 socijalno ugrožene porodice u Mjesnim zajednicama Šiprage i Kruševo Brdo. Takođe, uručili su humanitarne pakete za dvije siromašne porodice u Mjesnoj zajednici Grabovica i dvije porodice u Mjesnoj zajednici Zabrđe.

U okviru humanitarne akcije "Niste zaboravljeni" Crveni krst je obezbjedio tri palete ogrijevnog drveta od kojih smo danas, uz humanitarne pakete, dvije isporučili porodici Begović u Zabrđu i jednu našem slijepom sugrađaninu Mići Dubravcu.

Firma "Amazon šume" iz Obodnika poklonila je jednu paletu drva za ovu akciju. 

Crvani krst Kotor Varoš se zahvalio i volonterima: Aiši, Maji,Tomi i Brani koji su učestvovali u distribuciji humanitarne pomoći na terenu.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…