Humanitarni koncert za Vanju i Blažena

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.02.2018. 15:12

Humanitarni koncert za Vanju Pejakovića i Blažena Baću Savanovića biće održan 11. februara u sportskoj dvorani u Kotor Varošu sa početkom u 18:30 časova.

Inicijativu za organizovanje humanitarnog koncerta za pomoć u liječenju dvojice sugrađana pokrenuo je kotorvaroški muzičar i sportista Nemanja Pejaković i uspio da realizuje svoju plemenitu namjeru.

– Pozivam Kotorvarošane da dođu na koncert i da zajedno podržimo prije svega humanost, a onda i da zajedno zapjevamo i da se proveselimo. Bolnički je krevet čudo kad te život tamo stavi, tad se vide prijatelji ko su lažni, a ko pravi – rekao je Pejaković, koji je ranije organizovao i humanitarni koncert za liječenje Stefana Majstorovića.

Vanja se i dalje nalazi na liječenju u Italiji gdje je prošlog ljeta na ekskurziji doživio tešku povredu kičme. Oporavak teče veoma dobro i prema riječima njegovog oca Saše uskoro bi mogao da se vrati kući.

Blažen je prije nekoliko godina teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći i od tada traje njegova životna bitka.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…