Igrom i pjesmom kroz sela: ”Vrbanjci 2016”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.07.2016. 13:54

U ponedjeljak 1. avgusta od 21 čas u okviru ”Kotorvaroškog kulturnog ljeta” biće održanana još jedna manifestacija ”Igrom i pjesmom kroz sela”. Poslije Maslovara ovaj festival pjesme i igre održaće se i u Vrbanjcima, u dvorištu crkve Svetog Proroka Ilije.

U programu će učestvovati: FA „Kotor Varoš“, Ansambl „Žubor“ Kotor Varoš, KUD „14. februar“ Debeljaci, KUD „Brio-Rudar“ Maslovare.

Organizator ove manifestacije je JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, dok je generalni sponzor Kotorvaroškog kulturnog ljeta kompanija „Blicnet“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…