Ilindanski turnir u malom fudbalu ´Vrbanjci 2018´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.07.2018. 08:27

Mjesna zajednica Vrbanjci organizuje i ove godine Ilindanski turnir u malom fudbalu. Turnir će se održati 1. i 2. avgusta 2018. godine a ekipe se mogu prijaviti do 31.07.2018. godine kada će biti izvučeni parovi.

Pokrovitelj turnira je Opština Kotor Varoš i načelnik opštine a generalni sponzor Srpski član predsjedništva BiH Prof. dr Mladen Ivanić. 

Turnir se igra po sistemu 5+1, uplata je 50 KM a organizatori turnira su pripremili bogat nagradni fond i zabavni program u kojem nastupa Folklorni ansambl "Kotor Varoš" i Ansambl "Žubor".

Izvor: KVdanas.com
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…