Incident u Vrbanjcima u blizini biračkog mjesta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.10.2016. 19:58

Policija je danas bila prinuđena da interveniše u blizini biračkog mjesta u Vrbanjcima gdje su se najprije verbalno, a potom i fizički sukobila dvojica aktivista PDP-a i SNSD-a.

U sukobu su navodno učestvovali N.S. iz PDP-a i M.T. iz SNSD-a.

Predsjednik Opštinske izborne komisije Zorica Mikić-Ćosić rekla je da se incident dogodio izvan kruga od 50 metara, koji predstavlja prostor biračkog mjesta.

– Dvojica aktivista su nekoliko puta ušli u sukob, a posljednji put je morala intervenisati policija. Najvažnije je da izborni proces nijednog momenta nije bio ugrožen i da glasanje nije prekidano – rekla je Mikić-Ćosić.

U policiji nismo uspjeli da dobijemo informacije koje su mjere preduzete prema vinovnicima incidenta nakon što su ih odveli iz blizine biračkog mjesta.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…