Istjerao taksistu iz vozila i oteo mu 3.500 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.03.2016. 13:10

Četrdesetogodišnji muškarac iz Kotor Varoši čiji su inicijali V.T. uhapšen je nakon što je uz prijetnju od taksiste oteo torbicu sa novcem i ličnim predmetima, pričinivši materijalnu štetu od 3.500 KM.

Krivično djelo teška krađa na naročito opasan i drzak način dogodila se u subotu, 26. marta, na regionalnom putu Kotor Varoš – Kneževo, u mjestu Luke, sopšteno je danas iz Centra javne bezbjednosti Banjaluka.

“V.T. je uz prijetnju fizičke snage zaustavio taksi kojim se prevozio, iz vozila istjerao vozača, te mu ukrao torbicu sa novcem i ličnim predmetima oštećenog pričinivši mu materijalnu štetu od 3.500 KM”, ističu iz policije.

O svim okolnostima upoznato je banjalučko Okružno tužilaštvo, a uhapšeni je nakon kriminalističke obrade pušten na slobodu.

Protiv V.T. slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjeno krivično djelo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…