Istočno Sarajevo palo u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.10.2016. 15:45

Rukometaši Kotor Varoša savladali su u napetoj utakmici Slaviju iz Istočnog Sarajeva u zaostalom susretu četvrtog kola Prve lige Republike Srpske rezultatom 31:28. Prisjetimo se da se ova utakmica 4.kola Prve lige Republike Srpske u rukometu, izmedju domaćina RK ´Kotor Varoš´ i gostujuće ekipe RK ´Slavija´ iz Istočnog Sarajeva, trebala igrati 15.10.2016. ali je otkazana zbog bolesti (trovanja hranom) sedmorice gostujućih igrača.

Rukometaši poslije pet odigranih utakmica imaju tri pobjede i dva poraza. 

Sljedeću utakmicu naši prvoligaši igraju na domaćem terenu protiv ekipe Bijeljine koja se za sada nalazi u donjem dijelu tabele. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…