Izlet za naše mališane iz “Kuće radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.06.2017. 09:22

U okviru “Koalicije za zaštitu djece”, u organizaciji PD “Mehanizam”, a pod pokroviteljstvom World vision BiH, organizovan je izlet u planinarski dom u Grabovačkoj rijeci za korisnike i roditelje Centra za porodicu “Kuća radosti”, kao i za članove koalicije.

”Hvala članovima i rukovodstvu PD “Mehanizam” na pozivu i realizaciji gostoprimstva. Pokazali su nam neke planinarske osnove, kako se montira šator i poveli nas u šetnju. Tu smo naučili kako se formira grupa, kojim tempom se trebamo kretati i da brinemo o onima koji ne mogu ispratiti uspon.

Hvala Omladinskom odboru i World visionu na fantastičnom iznenađenju kada nam se pojavio animator Fazonko Boban, gdje smo uživali u interaktivnim igrama, mađioničarskim trikovima i modelingu balona. Takođe, veliko iznenađenje je bila i teta-Nina sa face painting. Predivan dan, divno društvo, različite aktivnosti, učinili su ovaj dan zaista nezaboravnim”, saopšteno je iz ”Kuće radosti”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…