Izmirene obaveze prema preduzeću Momić d.o.o

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.08.2018. 08:22

Dana 10.08.2018. godine na osnovu sudskog naloga, a po tužbi preduzeća „Momić“ d.o.o, prinudno je naplaćeno sa računa opštine Kotor Varoš 253.687,76 KM.

Riječ je o neblagovremeno izvršenim obavezama od strane opštine Kotor Varoš za realizovane infrastrukturne radove u periodu od 2009-2010. godine.

„Zahvaljujući domaćinskom poslovanju i racionalnom trošenju budžetskih sredstava imali smo predviđeni iznos na računu i nijednog trenutka nije bila dovedena u pitanje eventualna blokada istog“, istakao je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan.

Po njegovim riječima sredstva iz budžeta predviđena za kapitalne investicije u 2018. godini će na ovaj način biti znatno umanjena, ali i pored te činjenice značajan dio infratsrukturnih radova biće realizovan.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…