Izvještaj o poslovanju ”Bobasa” nije usvojen

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.12.2017. 09:56

Odbornici Skupštine opštine Kotor Varoš na jučerašnjoj sjednici nisu usvojili izvještaj o poslovanju Komunalnog preduzeća “Bobas” u 2016. godini, jer je ovo preduzeće u tom periodu poslovalo negativno. KVorum.net je u jučerašnjoj vijesti koju je preuzeo sa zvanične internet stranice opštine Kotor Varoš prenio vijest da je izvještaj usvojen.

Nenamjerno smo prenijeli informaciju da je Izvještaj usvojen, iako sa 18 glasova "protiv" i 2 glasa "za" isti nije usvojen.

Situaciju povodom izvještaja koji je bio pred odbornicima komentarisao je i Slobodan Jurić, aktuelni v.d. direktora KP "Bobas".

"Ovo je klasični primjer kako ne treba raditi. Žao mi je što bivši direktor nije tu da možemo komentarisati poslovanje preduzeća i tražiti objašnjenje za smanjivanje prihoda i povećanje rashoda i gubitak od preko 200 000 KM" - izjavio je Jurić, koji je kadar SDS-a.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…