Javna rasprava o nacrtu rebalansa budžeta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.09.2018. 08:34

Opštinska uprava Kotor Varoš – Odjeljenje za finansije i Načelnik opštine, organizovali su javnu raspravu o Nacrtu rebalansa budžeta opštine Kotor Varoš za 2018. godinu.

Svi zainteresovani građani, potrošačke jedinice, organizacije i udruženja mogli su da uzmu učešće u javnoj raspravi koja je održana u ponedjeljak 3.9.2018. godine i da sugestijama i prijedlozima daju svoj doprinos boljem planiranju rebalansa budžeta opštine Kotor Varoš za 2018. godinu.

Brokerska kuća “Monet broker” iz Banjaluke raspisala je u ime Opštine Kotor Varoš javni poziv za upis i uplatu druge emisije opštinskih obveznica putem javne ponude na koji mogu da se jave domaća i strana fizička i pravna lica.

Opštinska vlast planira da 2,34 miliona KM utroši na vracanje preostalog duga na osnovu emisije obveznica iz 2010. godine. Preostalih 2,66 miliona KM bilo bi usmjereno za izgradnju zgrade lokalne uprave.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…