Javni poziv za učešće u Odboru Omladinske banke Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2016. 15:23

Fondacija Mozaik i Opština Kotor Varoš potpisali su Memorandum o saradnji za razvoj programa Omladinska banka Kotor Varoš u periodu 2017-2018. godine. Opština Kotor Varoš i Fondacija Mozaik pozivaju mlade starosne dobi od 17 – 30 godina za učešće u M-zoni društvenog preduzetništva koji se pokreće na području opštine Kotor Varoš.

Tražimo pet mladih osoba koje su:

> motivisane da se neformalno obrazuju – iskoristi priliku da uđeš u program koji će ovo osigurati;

> spremne da aktivno i volonterski rade sa vršnjacima iz svog okruženja i šire – ne budi posmatrač promjena u svojoj zajednici, već njihov pokretač;

> preduzetne jer se u M-zoni pošten i vrijedan rad nagrađuje – iskoristi priliku da pokreneš društveni biznis.

Uloga članova i članica odbora Omladinske banke je volonterski angažman i podrška u realizaciji programa u toku 2017 i 2018. godine na području opštine Kotor Varoš.

Ako si zainteresovan/a preuzmi formular za prijavu u rubrici  Nevladine organizacije i pošalji na email: goranmalijevic@opstinakv.org, najkasnije do 19.12.2016. godine.

O M-zoni društvenog preduzetništva

M-zona društvenog preduzetništva je desetogodišnja strategija Fondacije Mozaik kreirana radi razvoja Dobre ekonomije što znači u konačnici bolje BiH. Strategija se sastoji od programa Omladinske banke koji omogućava mladima da razvijaju društvene inovacije kako bi riješili probleme u svom okruženju. Inkubator za društvene biznise predstavlja nastavak putovanja kroz M-zonu nakon programa Omladinske banke za mlade osobe koje pokažu vrijednosti i znanja kako bi pokrenuli društvene biznise.

Prijava za clanove odbora OB Kotor Varoš

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…