Jesen stigla u JU Dječiji vrtić ´Larisa Šugić´ Kotor Varoš

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.10.2016. 15:25

U okviru jesenjih svečanosti, mališani iz Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ , zajedno sa svojim tetama, dočekali su teta Jesen, prerušenu u jesenje boje sa slatkim plodovima domaćeg voća.

„Tokom ove sedmice organizovali smo radionice za roditelje, gdje su oni zajedno sa vaspitačima i djecom izrađivali krunice i ogrlice za naše mališane koje su oni nosili na današnjoj svečanosti. U znak zahvalnosti Jeseni i majci prirodi, djeca su kroz igrokaze, pjesme i recitacije pokazali zahvalnost i svoju sposobnost, odnosno svojim aktivnostima opravdali boravak u vrtiću i rad radnika ove Ustanove“, istakla je pomoćnik direktora za vaspitno-obrazovni rad, Slavica Lujić.

Nakon završene svečanosti koja je održana u dvorištu Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“, mališani su u bojama jeseni zajedno sa svojim tetama prošetali našim gradom.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…