Još dvoje Kotorvarošana članovi Evropskog džudo saveza

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.02.2018. 15:22

Selena Varošić i Stefan Pejaković postali su članovi Evropskog džudo saveza. Oni su na prošlogodisnjem prvenstvu Bosne i Hercegovine postali vicešampioni i tako stekli pravo na nastup u međunarodnim kupovima.

Pejaković je već imao dva nastupa, bio je 4. na Balkanu za juniore i treći na Nagaoka kupu u Ljubljani, a dok Varošpićeva nije imala međunarodnih nastupa zbog povrede.

Ove godine prvi nastup iz Kotor Varoša za mlađe uzraste (kadete) imaće Pejaković na Evropskom kupu u martu u Zagrebu, dok će sa Selenom Varošić nastupati na Evropskom kupu za juniore u Sarajevu u maju 2018. Godine. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…