Još jedna pekara u Kotor Varošu, “Manja” otvorila svoja vrata

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.06.2017. 13:53

Prva pekoteka lanca “Manja” počela je sa radom u Kotor Varošu.

“Manja”, koja se nalazi u objektu pored poslovnice “Mikrofina” u ulici Cara Dušana, trebala je da počne sa radom prošlog mjeseca, ali su se susreli sa bizarnim problemom jer nisu mogli pronaći radnike.

– U Kotor Varošu je situacija malo specifična, jer su već svi zaposleni. Pokušali smo naći radnike i u Čelincu, ali Kotor Varoš je već usisao dosta radnika iz Čelinca. Nekako smo uspjeli pronaći nekoliko radnika u Kotor Varošu, dok će ostali na posao u novootvorenoj pekoteci putovati iz Banjaluke – rekao je direktor i vlasnik “Krajina klasa” u sklopu kojeg posluje i “Manja” Saša Trivić.

Lanac “Manja” broji više od 30 maloprodajnih objekata u Banjaluci, Gradišci, Prnjavoru, Derventi, Doboju, Sarajevu, Istočnom Sarajevu, Palama, Prijedoru, Omarskoj, Tesliću i Modriči.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…