Jovana Mijić, Petrijana Perišić i Jelena Lujić pobjednice kviz takmičenju podmlatka Crvenog krsta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.10.2016. 15:03

Učenici Osnovne škole “Sveti Sava” iz Kotor Varoša osvojili su prvo mjesto na opštinskom kviz takmičenju podmlatka Crvenog krsta iz poznavanja ove humanitarne organizacije i plasirali se na regionalno takmičenje, koje će biti održano 28. oktobra u Banja Luci.

U Banja Luku putuju učenici Jovana Mijić, Petrijana Perišić i Jelena Lujić.

Mijićeva je rekla da se isplatio naporan rad u proteklom periodu i da su zasluženo osvojili prvo mjesto, te da sa dosta optimizma idu na regionalno takmičenje.

Drugo mjesto na današnjem takmičenju pripalo je tročlanoj ekipi iz Osnovne škole “Petar Petrović Njegoš” iz Maslovara, dok su treći bili učenici Osnovne škole “Petar Kočić” iz Šipraga.

Sekretar Opštinske organizacije Crvenog krsta Borislav Brborović očekuje trijumf pobjedničke ekipe na regionalnom takmičenju.

“Učenici su pokazali dobar nivo znanja i vjerujemo u uspjeh na takmičenju u Banja Luci“, rekao je Brborović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…