Juričević nosilac liste HDZ-a BiH za poslanike u Predstavničkom domu Parlamenta BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.07.2018. 08:31

Dragan Juričević iz Kotor Varoša biće nosilac liste HDZ-a BiH za poslanike u Predstavničkom domu Parlamenta BiH u izbornoj jedinici jedan.

Juričević je trenutno koordinator između opštine Kotor Varoš i Ministarstva za izbjegla i raseljena lica RS i opštinski stručni saradnik za rad sa povratnicima na područje kotorvaroške opštine. On je bio delegat hrvatskog naroda u Vijeću naroda RS  u trećem sazivu čiji je mandat trajao od 23. decembra 2010. do 27. decembra 2014. godine.

Predstavnici hrvatske koalicije predvođene HDZ-om BiH na prošlim opštim izborima održanim 2014. godine nisu uspjeli osvojiti mandat u Predstavničkom domu Parlamenta BiH iz izbornih jedinica u RS. Koalicija je, međutim, uspjela da pobijedi u trci za potpredsjednika RS, a njen kandidat bio je Josip Jerković.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…