KMF Kotor Varoš slavio je u Prnjavoru protiv KMF Obilić

Autor: Slaven Šubara / Datum: 19.12.2016. 10:38

KMF Kotor Varoš slavio je u Prnjavoru protiv KMF Obilić u utakmici 6. kola Druge lige Republike Srpske “Grupa 2” rezultatom 4:7 i tako napravio veliki pomak u borbi za plasman u Prvu ligu Republike Srpske.

Na poluvremenu je bilo 2:2, iako su domaći imali prednost od 2:0 zahvaljujući golovima Aleksandra Milakovića i Jasminka Kovača.

Strijelci za ekipu iz Kotor Varoša u prvom poluvremenu bili su Goran Malijević i Senedin Tatar.

Drugi dio bolje otvaraju gosti iz Kotor Varoša, i preokret od 2:3 donosi Damjan Kragić, ali samo minut kasnije na 3:3 je poravnao Jasminko Kovač, svojim drugim pogotkom na utakmici.

Već u 26. minutu novi preokret, ali u korist Obilića. Strijelac za 4:3 je bio Aleksandar Milaković, takođe svojim drugim pogotkom na ovom susretu.

Tri minuta kasnije novo poravnanje donosi Ahmet Hibić, a za prednost Kotor Varoša od 4:5 pobrinuo se Zdravko Vučanović u 31. minutu.

Na 4:6 povisio je Senedin Tatar, da bi konačnih 4:7 postavio kapiten gostiju, Miroslav Nedić, par sekundi prije kraja meča.

Kotor Varoš je ovom pobjedom završio prvi dio takmičenja u Drugoj ligi Republike Srpske “Grupa 2” na prvom mjestu i tako napravio veliki pomak ka plasmanu u Prvu ligu Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…