KMF Kotor Varoš / Akropolis pobjednik turnira u malom fudbalu “Novo naselje 2017”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.08.2017. 09:57

Ekipa KMF Kotor Varoš/Akropolis novi je vladar „Kvimpeks Arene“. U finalu su pobjedili kafe restoran “ MilaMi“ rezultatom 1-0, strijelac pobjednickog gola je bio Senedin Tatar.

Pobjednickoj ekipi pripala je novcana nagrada od 1000 km,pehar i diploma, a poraženom u finalu nagrada od 500km, pehar i diploma. Trece mjesto i novcanu nagradu, pehar i diploma, na tradicionalnom turniru u malom fudbalu, osvojila je ekipa Vujinović Komerc Zabrđe, pobjedivši ekipu Pro Dineks sa 5-4.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Dragan Veric iz pobjedničke ekipe, najbolji strijelac je Dragan Malić sa 10 golova, a najbolji golman je Vladan Maksimović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…