KUP RS u futsalu: KMF Kotor Varoš i KMF Nevesinje bez borbe idu dalje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.01.2016. 16:18

Nova odustajanja u Kupu Republike Srpske. Ovaj put bez borbe su svoj put okončali KMF “Mladost” i KMF “Ljubinje”. KMF “Mladost” iz Teslića je svoju utakmicu prvog kola Kupa RS, u okviru grupe 4, trebao da odigra u srijedu u Kotor Varošu protiv naših futsalera, ali taj meč nije odigran te je službeno registrovan 3:0 u korist KMF „Kotor Varoš“.

Tako će u narednom kolu KMF “Kotor Varoš” dočekati na svom parketu premijerligaša, KMF “Čelinac”.

KMF “Ljubinje” je trebao da igra finale regije, odnosno grupe 1, protiv “Nevesinja”. Međutim, do tog meča neće doći jer su Ljubinci odustali od nastupa u kupu, te se tako KMF “Nevesinje” plasirao na završnicu Kupa RS i to bez borbe.

U prvoj rundi Kupa RS ostalo je još da se odigra jedna utakmica. KMF “Tango” će u subotu na svom parketu dočekati KMF “Glasinac” Sokolac.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…