KVorum.net prvi portal u Republici Srpskoj koji prati predizbornu kampanju na lokalnom nivou

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.09.2016. 22:17

Portal KVorum.net će biti prvi portal u Republici Srpskoj koji će profesionalno ispratiti predizbornu kampanju na lokalnom nivou u Republici Srpskoj. Svaki politički subjekt dobio je svoj dio na portalu u okviru rubrike Izbori 2016. Stranke su poredane tako kao što je odredio i žrijeb Centralne izborne komisije. Ovom prilikom pozivamo sve političke subjekte da smo otvoreni za saradnju i da ćemo pratiti sve zvanične objave istih. Takođe sve informacije, saopštenja, savjete i kritike možete slati na izbori@kvorum.net Svi politički subjekti biće tretirani jednako. Ovo je jedinstvena prilika da svi zajedno Kotor Varoš predstavimo u najboljem svjetlu.

Svaka od stranaka ima anketu u sklopu svoje stranice u kojoj su predstavljeni kandidati za odbornike. Da bi dobili prbližne rezultate ko to ima najviše šanse da sjedi u odborničkoj klupi Skupštine opštine Kotor Varoš i koga bi to izabrali posjetioci portala KVorum.net anketa je ograničena na samo jedan odgovor sa jedne IP adrese. U sklopu ankete na svakoj stranci možete glasati samo za jednog, a ne više kandidata. Odlučite kome bi jedino dali svoj glas.

Ista situacija je i u sklopu ankete koga bi izabrali za načelnika opštine.

Friziranja rezultata neće biti jer će 31. septembra biti objavljeni ukupni rezultati te će posjetioci na uvid dobiti i mysql fajl na osnovu kojeg će se moći utvrditi autentičnost ankete. 

Političke partije imaju za cilj politički, ekonomski, socijalni i kulturni razvoj naše opštine i vjeruju da se ovi zajednički ciljevi mogu najbolje postići kroz slobodan i otvoren demokratski proces zasnovan na slobodnim, pravednim i transparentnim izborima, stoji u tekstu Sporazuma o poštovanju etičkog kodeksa na narednim lokalnim izborima. Pozivamo Vas da tako i bude! 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…