Karanovac bolji od kotorvaroške Mladosti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.05.2016. 21:30

Karanovac je novi lider na Regionalnom Zapadu! Izabranici trenera Ranka Stanarevića savladali su u Kotor Varošu Mladost i ponovo preuzeli štafetnu palicu od Željezničara, koji je bio slobodan u ovom kolu.

Sve je riješeno samo za 60 sekundi! Dobar centaršut u 50. minutu kažnjava Babić koji je najviši u skoku i pogađa za 0:1. bio je to šok za domaćina. Izvode loptu sa centra, ali se i raspravljaju između sebe ko je pogriješio u prethodnoj akciji, Grujić krade loptu Drljači, asistira do Anđelića koji iz situacije jedan na jedan ne griješi!

Bio je to fudbalski mat za jedan minut. Prije toga Mladost je pogodila prečku, i da je ta lopta završila u mreži Bijelića, ko zna na koju bi stranu otišao rezultat, ovako gosti za Karanovac zasluženo nose sva tri boda sa vrućeg terena u Kotor Varošu.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…