Košarkaši ´Mladosti´ poraženi na domaćem terenu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.12.2016. 09:52

Košarkaši kotorvaroške "Mladosti" juče su poraženi u okviru petog kola Druge lioge Republike Srpske od prnjavorske ekipe KK "Buldogs" rezultatom 81:63.

Gosti su od samog početka igrali bolju igru, a njihovu moć su posebno pokazali u drugom poluvremenu u kojem su bez problema kontrolisali igru i povećavali prednost. Odličnu partiju uprkos porazu odigrao je Vedran Filipović koji je dominirao pod košem i upisao 19 poena, a osim njega jedini dvocifren bio je Vanja Pejaković sa 13.

Najefikasniji košarkaš Mladosti u dosadašnjem dijelu sezone Deni Varošić ovaj put se zaustavio na osam poena.Mladost: Pejaković 13, Narić 7, Đekanović, Varošić 8, Bubić 5, Čaušević 3, Korićanac 5, Stanković, Nović, Ibričić 3, Filipović 19.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…