Konferencija beba u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.06.2017. 15:44

U subotu 24. juna, na kotorvaroškom Gradskom trgu, sa početkom u 19:00 časova, biće održana „Konferencija beba 2017“.

Na konferenciji će biti izabrano tročlano predsjedništvo, najmlađa i najstarija beba, kao i beba sa najviše braće i sestara.

Najmlađi Kotorvarošani će moći uživati i takmičiti se u puzanju (uzrast do jedne godine), ispijanju sokića (uzrast od 1 do 2 godine i uzrast od 2 do 4 godine, a mališani će se takmičiti i u igri slatkog iznenađenja (uzrast od 4 do 6 godina).

Za sve posjetioce ove manifestacije pripremljen je bogat muzičko-scenski program uz učešće mališana Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“, mališana iz Centra za porodicu „Kuća radosti“ i animatora.

Pravo na učešće imaju sva djeca predškolskog uzrasta koja se prijave do subote 24. juna do 19:00 časova u prostorijama Javne ustanove „Centar za kulturu, sport i informisanje“, putem broja telefona 051/785-266 ili na samoj konferenciji beba.

Pokrovitelji ove manifestacije su: Javna ustanova „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, Opština Kotor Varoš i Ministarstvo porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…