Konkurs za radnike u kioscima “Minutica”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.01.2017. 15:05

Preduzeće “Glas srpski – trgovina” iz Banjaluke raspisalo je oglas za prijem dva radnika na određeno vrijeme na poziciji trgovca u kioscima “Minutica” u Kotor Varošu.

Kandidati moraju imati minimalno srednju stručnu spremu, radno iskustvo u maloprodaji, a poželjno je poznavanje rada na računaru. Zainteresovani za posao treba da dostave kopije izvoda iz matične knjige rođenih, uvjerenja o državljanstvu i diplome o završenoj stručnoj spremi.

Prednost prilikom zapošljavanja imaće kandidati koji su prijavljeni u evidenciji Zavoda za zapošljavanje pa zbog toga treba da dostave potvrdu da su prijavljeni i da su nezaposleni.

Oglas ostaje otvoren osam dana od dana objavljivanja, a kompletan konkurs možete pogledati u našoj rubrici “Konkursi-oglasi”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…