Kotor Varoš domaćin starješinama Vojske Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.11.2017. 14:14

Kotor Varošu će u srijedu (15. novembar) sa početkom u 17.00 časova u Srednjoškolskom centru /SŠC/ „Nikola Tesla“ biti održana Izborna skupština Opštinskog odbora Organizacije starješina Vojske Republike Srpske /OSTA VRS/ Kotor Varoš, koja se zalaže za očuvanje rezultata rata i dejtonske pozicije Srpske i unapređenje položaja istinskih stvaralaca Republike Srpske.

Riječ je o nestranačkoj i nevladinoj organizaciji osnovanoj u aprilu ove godine, čije su aktivnosti usmjerene prioritetno na očuvanje rezultata proteklog otadžbinskog rata i Republike Srpske, kao najveće slobodarske tekovine, od svih oblika ugrožavanja.

"Naše aktivnosti usmjerene su na jačanje svijesti i patriotizma i očuvanje ugleda i časti srpskog naroda, njegovih vojski, a time i Vojske Republike Srpske, kao nosioca njenog stvaranja", poručili su iz OSTA VRS i pozvali sve starješine (oficire i podoficire) Vojske Republike Srpske sa područja Kotor Varoša, Kneževa i Čelinca da prisustvuju Izbornoj skupštini. 

Biće to prilika da se utvrde ciljevi i akcioni plan djelovanja pod motom "Čast je služiti otadžbini", saopšteno je iz ove organizacije.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…