Kotor Varoš minimalno poražen u Bijeljini

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2018. 13:57

U utakmici 19. kola prve lige Republike Srpske rukometaši Bijeljine su uspjeli da osvoje nove bodove savladavši ekipu RK Kotor Varoš sa rezultatom 38:36 (20:16).

Goste iz Kotor Varoši je predvodio majstor rukometne igre i legenda rukometa u BiH, Damjan Tepić sa 7 postignutih golova. Odličnu utakmicu odigrao je i pivotmen gostiju Radomir Stojanović koji je postigao 12 golova.

Sa osam pobijeda, osam poraza i tri remija Kotor Varoš zauzima šestu poziciju u šampionatu. Kotorvarošani će u subotu pokušati doći do pobjede protiv ekipe iz Teslića, koji je u 18 mečeva upisao samo dvije pobjede i čak 16 poraza.

Izvor: www.bijeljina.org
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…