Kotorvarošani uhapšeni zbog serije krađa

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.11.2016. 14:48

Mladići iz Kotor Varoša čiji su inicijali A.H. /19/ i D.M. /20/ uhapšeni su zbog sumnje da su u proteklom periodu na području ove opštine počinili više krađa, teških krađa i oštećenje tuđe stvari, rečeno je u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Osumnjičeni su juče uhapšeni zbog krađe mopeda iz podruma jedne porodične kuće u Kotor Varošu, a policija je kriminalističkom obradom došla do saznanja da se A.H. i D.M. mogu dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima koja su izvršena u proteklom periodu. 

Mladić A.H. osumnjičen je da je sam 6. i 7. novembra u mjestu Verići, opština Kotor Varoš, jednom privatnom licu zapalio četiri plasta sijena, dok je druga djela počinio zajedno sa licem D.M. 

Kod osumnjičenih su pronađena dva ukradena motocikla, građevinska kolica, elektro-motor, mješalica za beton i druge stvari koje će poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku. 

Osumnjičeni su nakon kriminalističke obrade pušteni na slobodu, a protiv njih slijedi izvještaj nadležnom tužilaštvu za počinjena krivična djela.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…