Kotorvaroška ”Mladost” savladala ”Naprijed”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.05.2016. 00:06

Fudbaleri Mladosti napravili su iznenađenje u poslednjoj utakmici 25. kola Regionalnog Zapada, pošto su kao gosti savladali Naprijed u Banjaluci s 2:0.

Naprijed je imao inicijativu tokom svih 90 minuta, stvarao prilike, ali lopta nije htjela u gol Kutića. Gosti iz Kotor Varoša opredijelili su se na brze kontranapade, i sasvim zasluženo nose bodove iz “Mejdana”.

Izabranici Branka Ponorca u vodstvo su došli u 11. minuta, kada je Hadžiselimović dugom loptom izbacio Kršića, koji koristi smušenost odbrane Naprijeda, i lobuje golmana Bajića za 0:1. Konačan rezultat postavio je Đukić topovskim udarcem sa 16 metara, iako se stekao utisak da je i čuvar mreže Naprijeda mogao bolje reagovati.

Ovim trijumfom Mladost se učvrtsila u gornjem dijelu tabele, i nalazi se na 6. mjestu sa 34 boda, dok je Naprijed tri pozicije slabije rangiran i ima 29 bodova.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…