Kotorvarošani donijeli 14 medalja iz Viteza

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.12.2018. 08:55

Džudisti kotorvaroške Mladosti osvojili su 14 medalja na međunarodnom turniru “Vitez open” za mlađe kategorije u Vitezu i time stavili tačku na najuspješniju godinu u kojoj su osvojili 190 odličja i za pet premašili prošlogodišnji rekord.

Sa četiri zlata iz Viteza ovogodišnji bilans zlatnih medalja je povećan na 53. Zlatne medalje na posljednjem turniru ove godine osvojili su poletarka Anja Smiljić, mlađa pionirka Dajana Dragojević, starija pionirka Darija Danilović i kadatkinja Sara Marić.

Učenici trenera Sejde Tatara ove godine su osvojili 54 srebrne medalje, a tom rezultatu su iz Viteza doprinijela četiri odličja.

Srebrom su se okitili poletarke Milica Zvijerac i Jovana Popović, mlađi pionir Miloš Smiljić i starija pionirka Anastasija Dragojević.

Broj srebrnih medalja u 2018. godini zaustavio se na 83, a taj bilans je na posljednjem turniru uvećan za šest. Bronzane medalje osvojili su poletarke Lara Višnjić i Elena Stolić, mlađi pionir Neven Antonić, te stariji pioniri Vladan Trkulja, Nikola Jeftimir i Anastasija Milić.

– Prezadovoljan sam učinkom u ovoj godini, jer smo premašili prošlogodišnji broj osvojenih medalja, iako smo učestvovsli na manjem broju takmičenja. Rezultat dobija na značaju jer su naši takmičari učestvovali u čak 107 finala. Čestitam svim takmičarima koji su doprinijeli ovom uspjehu – rekao je Tatar.

Na turniru u Vitezu nastupilo je 36 klubova iz BiH i Hrvatske sa 373 takmičara među kojima je 21 branio boje Mladosti.

Turnir u Vitezu bio je posljednji u ovoj godini, a kotorvaroški džudisti će predah od takmičenja imati do februara naredne godine.

 

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…