Kotorvarošani na sjednici Saveza amaterskih kulturno-umjetničkih društava Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.03.2017. 09:12

Sjednici Saveza amaterskih kulturno-umjetničkih društava Republike Srpske koja je održana proteklog vikenda u Derventi prisustvovali su predstavnici Folklornog Ansambla “Kotor Varoš”.

Folklorni ansambl “Kotor Varoš” član je Saveza amaterskih kulturno-umjetničkih društava Republike Srpske od ove godine.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Folklornog Ansambla “Kotor Varoš” Sanela Popović, podpredsjednik Bojan Kalamanda i  sekretar  ovog Ansambla Marina Tomić.

Sjednica je održana u hotelu “Biser” u Derventi, a na istoj je usvojen zapisnik sa prethodne sjednice, te usvojen izvještaj o radu za 2016. godinu i mišljenje Nadzornog odbora.
Verifikovani su novi delegati Skupštine, te razrješen i imenovan generalni sekretar. 
Napravljen je i usvojen plan i program rada za 2017. godinu. Razmatrani su prijedlozi nove organizacije i Statuta ove organizacije.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…