Kotorvarošani poraženi u Bijeljini

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.10.2018. 08:35

Rukometaši Bijeljine u dramatičnoj utakmici izvojevali još jednu pobjedu. U utakmici 6. kola Prve lige Republike Srpske rukometaši Bijeljine uspjeli su da pobjede raspoloženu i uigranu ekipu iz Kotor Varoši rezultatom 31-30.

Publika je mogla da vidi uzbudljivu, pravu prvoligašku utakmicu dva podjednaka rivala. Kotorvarošane je predvodio fenomenalni veteran Damjan Tepić, koji je postigao 5 golova i Žarić sa postignutih 10 golova.

U ekipi Bijeljine posebno treba izdvojiti kapitena i lidera ove mlade ekipe Dejana Latinovića koji se 11 puta upisao u listu strijelaca.

U narednom sedmom kolu Kotor Varoš se na domaćem terenu sastaje sa ekipom Kozara Mlijekoprodukt iz Kozarske Dubice.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…