Kotorvarošanin među kandidatima za najboljeg sportistu Republike Srpske

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.12.2017. 15:44

Džudista kotorvaroške Mladosti Borislav Bobo Bogdanić ušao je u širu konkurenciju tradicionalnog “Izbora deset najboljih sportista RS” u organizaciji najstarijeg dnevnog lista u BiH “Glas Srpske”. Kako bi dali glas Bogdaniću potrebno je da u SMS poruku upišete da napišete GL 2 i pošaljete na broj 091 610 102.

Bogdanića je predložio Džudo savez RS.

U široj konkurenciji trenutno se nalazi 19 sportista. Žiri na čijem čelu je proslavljeni košarkaš Nenad Krstić odlučiće kojih deset sportista će biti nagrađeno na svečanosti 63. izdanja “Izbora najboljih sportista RS” koja će biti održana 14. decembra u Banjaluci.

Žiri će uzeti u obzir i glasove čitalaca “Glasa Srpske”, koji svoje favorite mogu podržati slanjem poruke. 
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…