Kotorvarošanin na čelu Međimurskog fudbalskog saveza

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.12.2018. 13:14

U Hotelu Park u Čakovcu održana je izborna Skupština Međimurskog fudbalskog saveza. Dosadašnji predsjednik Mato Klјajić dobio je novi četverogodišnji mandat jednoglasnom podškom svih 65 delegata.

Mato Klјajić je rođeni Kotorvarošanin, koji je 1979. godine otišao u Međimurje. Istakao se svojim angažmanom i predanim radom u Hrvatskom fudbalskom savezu, gdje je trenutno jedan od prvih saradnika predsjednika Davora Šukera.

Nakon što je dobio novi mandat Klјajić je rekao da ga velika podrška ispunjava zadovolјstvom.

„Prioritet su djeca i rad s mladima, gdje smo napravili velike pomake i tako će biti i ubuduće, a u planu je izgradnja terena sa vještačkom travom, kako bi klubovi mogli nesmetano trenirati u zimskom periodu“, naglasio je Klјajić.

Fudbalski veterani Kotor Varoša su nedavno bili Klјajićevi gosti na utakmici Lige nacija Hrvatska – Španija, uručivši mu pri tom prigodne poklone.

„Hvala mojim zemlјacima na podršci, vjerujem da ćemo u budućnosti sarađivati na obostrano zadovolјstvo, a naredne godine će i veterani iz Nedelišća učestvovati na tradicionalnom turniru prijatelјstva u Kotor Varošu“, poručio je Klјajić.

Već sada će se može reći da će naredni turnir biti najmasovniji do sada, jer će pored ekipa iz Apatina, Sokobanje, Stare Pazove i Kranja učestvovati i ekipe iz Nedelišća i bratskog Herceg Novog, jer su veterani Igala potvrdili svoj dolazak.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…