Kotorvarošanin na modnoj reviji „Baš po mjeri„

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 16:19

Psihološki centar „Sense“ u saradnji sa odbornicom u Skupštini grada Banja Luka dr Snežanom Kutlešić-Stević, organizovalo je modnu reviju žena sa invaliditetom „Baš po mjeri“ u Banskom dvoru u Banja Luci. Podršku ženama dao je i mladi Kotorvarošanin Neven Teinović, kojeg je saobraćajna nesrećna vezala za invalidska kolica. Neven nikada nije izgubio nadu te smatra da su svi ravnopravni članovi društva koji treba da uživaju u životu.

"Sa zadovoljstvom sam se kao gost pojavio na reviji i pružio podršku ženama sa invaliditetom.", naglasio je Neven Teinović.

Na reviji su se u ulozi modela našle 18 žena sa različitim vrstama invaliditeta koje su nosile kreacije, posebno rađene za ovu reviju, poznate banjalučke kreatorke Slađane Grujić i vjenčanice studija “Hera”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…