Kotorvarošanke sa svojim frizerom na najljepšoj fotografiji nastaloj u frizerskim salonima u BiH

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.12.2017. 13:40

Fotografija frizerskog salona Vavan Milan iz Kotor Varoša je postala najpopularniji post na “Fejsbuku” u okviru akcije “Glam Night Revlon Professional” sa 1.630 lajkova.

Lucija Bilanović, Tihana Stojanović, Maja Bašić, Suzana Tešanović, Branka Serdar, Mirzela Ramić, Nastasja Knežević,  Anja Kragić su na fotografiji sa svojim frizerom Milanom Vavanom prestigle su popularnost fotografije frizerskog salona “Cool Look” iz Teslića koji je zauzeo 2. mjesto sa oko 200 lajkova manje.

” Čestitamo kolegi Milanu Vavanu kome pripremamo poklon i osvajačima drugog i trećeg mjesta, a svim ostalim učesnicima se zahvaljujemo na učešću” , istakli su u “Revlon Professionalu Bosna i Hercegovina” koji je bio organizator ove nagradne igre. 

U pobjedničkom timu su istakli da su presrećni zbog osvojenog prvog mjesta.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…