Kotorvaroški SDS slavi krsnu slavu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 15:24

Opštinski odbor Srpske demokratske stranke proslaviće večeras Petrovdan, krsnu slavu ove stranke. Slava se proslavlja širom Republike Srpske a iz ovog opštinskog odbora su pozvali članove, simpatizere i prijatelje da uveličaju ovaj događaj. Poziv prenosimo u cjelosti :

"Poštovani članovi, simpatizeri i prijatelji Srpske demokratske stranke, pozivamo vas da, na Petrovdan praznik posvećen svetim apostolima Petru i Pavlu, svojim prisustvom uveličate Krsnu slavu SDS-a.
Polaganje cvijeća na spomenik borcima palim u Odbrambeno-otadžbinskom ratu je u 17:30 časova. Slavski ručak je u 18:00 časova na Trgu palih srpskih boraca u Kotor Varošu a domaćin ove godine je mjesni odbor SDS-a iz Čepka.

Radujemo se vašem dolasku,
OO SDS Kotor Varoš "

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…