Kotorvaroški fudbalski veterani prvi na turniru prijatelјstva

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.10.2018. 08:40

Kotorvaroški fudbalski veterani osvojili su prvo mjesto na Drugom Međunarodnom turniru prijatelјstva "Kotor Varoš 2018", na kojem su pored osvajača turnira učestvovali još i veterani iz Kranja, Apatina, Prijedora, Sokobanje i "Jadrana" iz Golubinaca.

U konkrenciji šest ekipa Kotorvarošani su ostvarili tri uvjerlјive pobjede i tako nastavili niz uspjeha u ovoj godini.

Drugo mjesto osvojili su veterani Jadrana iz Golubanaca, treći su bili gosti iz Sokobanje, četvrto mjesto pripalo je veteranima iz Prijedora, peti su bili veterani iz Kranja, a šesti veterani iz Apatina.

Najbolјi igrač i strijelac turnira, ujedno i član pobjedničke ekipe, Jasmin Varošić rekao je da su nijanse odlučivale o pobjedniku turnira.

"Pohvalio bih angažman i zalaganje svih ekipa, a naše prvo mjesto je plod uigranosti i iskustva", istakao je Varošić.

Kapiten fudbalskih veterana iz Golubinaca Miodrag Serdar posebno je zahvalio domaćinu na odličnoj organizaciji.

"Sa opštinom Kotor Varoš njegujemo bratske odbnose, a fudbalski veterani iz ovog grada su naši istinski prijatelјi i sa zadovolјstvom mogu reći da su ovaj turnir organizovali na vrhunskom nivou", naglasio je Serdar.

Veterani iz Apatina su u prvi plan stavili kvalitet turnira, koji ima za cilј promociju opštine Kotor Varoš i rekreacije kao zdravog načina života.

"Ovi divni lјudi iz Kotor Varoša su pokazali zašto su prepoznatlјivi u regionu, prije svega u organizaciji a onda i u gostoprimstvu", rekao je Radovan Miladinović, kapiten fudbalskih veterana iz Apatina.

Pehare i diplome svim ekipama uručio je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji je tom prilikom čestitao učesnicima Turnira prijatelјstva na odličnoj igri i korektnom ponašanju.

Tokom jučerašnjeg dana upriličeno je zajedničko druženje na imanju čuvene travarke iz Dabovaca Ljubice Marković, koja je ugostila sve ekipe i tom prilikom pružila podršku fudbalskim veteranima u njihovom nastojanju da se bave rekreacijom i promovišu zdrav način života.

Drugi Međunarodni turnir prijatelјstva u malom fudbalu "Kotor Varoš 2018" zajednički su organizovali opština Kotor Varoš i Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije Kotor Varoš, uz podršku Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…