Kotorvaroški glumci uspješni na “Varoš festu”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.10.2018. 08:38

Predstavom “Ničim izazvani” nastavljen je program četvrtog izdanja festivala omladinskih pozorišta “Varoš fest” u Kotor Varošu.

Mladi glumci domaćeg pozorišta “Jovan Sterija Popović” su na veoma zanimljiv način prikazali probleme sa kojima se susreću mladi u društvu koje je prepuno predrasuda.

“Varoš fest” će trajati do 28. oktobra do kada će biti odigrano osam , dok će u srijedu nastupom Gradskog tamburaškog orkestra iz Banjaluke biti obilježeno deset godina rada kotorvaroškog Doma kulture “Miroslav Miro Pejović” koji u saradnji sa Centrom za kulturu, sport i informisanje organizuje festival.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…