Kotorvaroški srednjoškolci sa penala ostali bez trofeja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.03.2017. 10:56

Banjalučka Gimnazija pobjednik je regionalnog takmičenja srednjih škola u malom fudbalu koje je u sklopu Malih olimpijskih igara danas održano u Kotor Varošu u organizaciji Srednjoškolskog centra “Nikola Tesla”.

Gimnazijalci iz Banjaluke su osvojili trofej u konkurenciji sedam škola, a u finalu su savladali našu ekipu poslije penala nakon što je u regularnom dijelu utakmice bilo 0:0.

Kotorvarošani su u prvom kolu bili bolji od Srednjoškolskog centra iz Šipova 2:0, a u drugom su istim rezultatom savladali banjalučki Gemit Apeiron. Na turniru su učestvovali i Elektrotehnička škola Banjaluka i Srednjoškolski centar iz Čelinac.

Kod dama su bile samo dvije ekipe, a u banjalučkom derbiju Medicinska škola je savladala Ugostiteljsku sa ubjedljivih 4:1.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…