Kućice za novogodišnju manifestaciju „Mrazograd“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.12.2017. 16:07

Za novogodišnju manifestaciju „Mrazograd“ koja će se po prvi put organizovati u Kotor Varošu izrađeno je deset kućica. Kućice nose nazive po deset kotorvaroških mjesnih zajednica – Kotor Varoš, Maslovare, Vrbanjci, Liplje, Kruševo Brdo, Šiprage, Grabovica, Obodnik, Vagani i Zabrđe. Agencija za lokalni ekonomski razvoj opštije Kotor Varoš, koja je organizator “Mrazograda”, raspisala je oglas za iznajmljivanje izložbeno-prodajnih kućica koje će biti postavljenje za vrijeme trajanja manifestacije. Prijave za kućice traju do 8. decembra, a cijena zakupa je 200 KM.

– Štandove mogu koristiti fizička lica i preduzetnici. Kućicu mogu dobiti lica koja u svom asortimanu imaju proizvode prilagođene za ovakve prilike kao što su dječije igračke, suveniri i drugi proizvodi ručne izrade, prehrambeni proizvodi u adekvatnim pakovanjima sa neophodnim pretpostavkama upotrebljivosti proizvoda za prehrambene svrhe. Korisnici kućice ne mogu izlagati i vršiti prodaju bilo kog proizvoda koji svojim izgledom ili porukama može izazvati negativne reakcije posjetilaca “Mrazograda”.

Jedan od uslova je da korisnici kućica ne mogu vršiti nikakve izmjene u njihovom izgledu i da su dužni da nadoknade štetu za sve vrste oštećenja koja nastanu kao posljedica neadekvatnog korištenja. Korisnici kućica su dužni da sedam dana prije početka “Mrazograda” uplate naknadu.

Konačan izbor izlagača biće obavljen na osnovu programa kojeg će dostaviti podnosioci zahtjeva i vremena prijema zahtijeva – pojasnio je direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj Tešić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…