LU Uzlomac očekuje se dolazak lovkinja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 28.01.2016. 16:10

Uspješno su obavljene sve pripreme za treći međunarodni lov sa lovkinjama saopšteno je danas u Lovačkom udruženju "Uzlomac" Kotor Varoš.

Na vrijeme su upućeni pozivi udruženjima lovkinja iz susjednih zemalja i Republici Srpskoj, pa se očekuje dolazak brojnih žena lovaca, rekao je predsjednik LU “Uzlomac“ Nedeljko Glamočak.

Za lovkinje je obezbjeđen smještaj u hotelu „St.Petar“, gdje će u petak biti održan bal. U subotu će Lovačko udruženje “Borčići“ Šiprage u Kruševu Brdu organizovati lov na vukove, koji su se namnožili u ovom kraju i nanose štete stočarima. U nedjelju će LU “Uzlomac“ biti domaćin lova na divlje svinje.

-Zahvalni smo Ministarstvu trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske, koje je prepoznalo značaj organizovanja međunarodnog lova žena i odlučilo da ove godine podrži ovu manifestaciju – rekao je Glamočak.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…