Laboratorija “Alfalab” počela sa radom u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.11.2018. 08:08

Laboratorija “Alfalab” počela je sa radom u Kotor Varošu, a vec prvi radni dani su pokazali da je bila potrebna Kotorvarošanima.

Podjedinica ove zdravstvene ustanove iz Banjaluke otvorena je juce u Ulici Stefana Nemanje bb, preko puta tržnog centra “Tropik”. “Alfalab” je povodom pocetka rada u Kotor Varošu sproveo posebnu akciju i osoblje je svim posjetiocima besplatno uradili kompletnu krvnu sliku. Veliki broj Kotorvarošana iskoristio je tu priliku, ali i da obavi I druge analize.

– Usluga je vrhunska i veoma brza. Osim krvne slike uradila sam i analizu hormona štitne žlijezde i sve sam obavila za veoma kratko vrijeme – rekla je jedna Kotrovarošanka.

“Alfalab” obavlja više od 2.000 analiza za koje su zaduženi iskusni strucnjaci uz pomoc savremene opreme. U “Alfalabu” je moguce uraditi sve hematološke analize – krvnu sliku, CRP, urin i veliki broj biohemijskih analiza. Takode moguce je uraditi ispitivanje hormona, imunologiju, virusologiju, te mikrobiološke analize, urinokulturu i veliki broj briseva.

Radno vrijeme “Alfalaba” u Kotor Varošu bice dvokratno od 7:00 do 16:00 i od 18:00 do 20:00 casova.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…