Mališani iz Dječijeg vrtića posjetili kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.02.2016. 21:54

Djeca iz starije vrtićke grupe Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ u okviru svojih redovnih edukativnih aktivnosti, posjetili su Centar za kulturu, sport i informisanje i upoznali se zanimanjem radio voditelja.

Svojim recitacijama i pričama obogatili su dječiju emisiju koja je emitovana u okviru redovnog programa Radija RS – studio Kotor Varoš. U Centru za kulturu, sport i informisanje ugostili su mališane i počastili ih sa slatkišima, a oni su im se odužili sa jednom ritmičkom tačkom i pjesmom koju su pripremili ovim povodom.

Ovo je bila još jedna u aktivnost koju su zajedno realizovali JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ i Dječiji vrtić „Larisa Šugić“, čime je nastavljena uspješna sradnja ove dvije javne ustanove. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…