Manifestacija ´Moj grad i ja´

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.04.2018. 10:49

Dječija manifestacija “Moj grad i ja”, na kojoj su nagrađeni najbolji likovni i literarni radovi učenika osnovne škole, održana je u okviru aprilskih svečanosti povodom Dana opštine Kotor Varoš.

Priznanja i nagrade za najuspješnije likovne radove dobili su Nemanja Mikanović, Jelena Bojić, Dunja Narić, Jelena Jurić, Milica Arnautović i Kristina Vrljanović.

U kategoriji literarnih radova nagrađeni su Spomenka Madžarić, Branka Radmanović, Milana Verić, Sara Raljić, Anastasija Modić i Marija Stojanović.

Posebno priznanje dobili su i mališani iz JU Dječiji vrtić "Larisa Šugić" Kotor Varoš i to Lena Vučenović, Viktorija Đurić i Ana Jurić.

Nagrade i priznanja najuspješnijim učenicima uručili su načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan i direktor JU “Centar za kulturu, sport i informisanje” Dragan Zeljković.

U zabavnom dijelu programa nastupila su djeca iz vrtića “Larisa Šugić”, učenici osnovnih škola “Sveti Sava” Kotor Varoš, “Petar Petrović Njegoš” Maslovare i “Petar Kočić” Šiprage, polaznici “Kuće radosti”, baletska sekcija te među najmlađima popularni Nidžo Cvrčak.

Manifestaciju “Moj grad i ja”, koja je održana u kino sali, organizovali su Javna ustanova “Centar za kulturu, sport i informisanje” i Osnovna škola “Sveti Sava”, a pokrovitelj je bila opština Kotor Varoš.

Izvor: KVdanas.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…