Maslovare: Đurđevdanski turnir u malom fudbalu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.04.2017. 12:13

Mjesna zajednica Maslovare organizuje tradicionalni Đurđevdanski turnir u malom fudbalu "Maslovare 2017". Turnir će se održati 12,13 i 14 maja a ekipe se mogu prijaviti do 11. maja 2017. godine do 18:00 časova kada je planirano izvlačenje parova u mjesnom uredu u Maslovarama.

"Očekujemo veliki broj ekipa a posjećenost na ovom turniru iz godine u godinu je sve veća. Uz pomoć opštine Kotor Varoš, brojnih privrednika, političkih subjekata i javnih ustanova obezbijedili smo nagradni fond od 2000 KM a dodijelićemo i specijalnu nagradu za najbolju ekipu iz Maslovara" - rekao je Mihajlo Božičković, predsjednik organizacionog odbora turnira. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…